سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
 تعداد کل بازدید : 193169

  بازدید امروز : 12

وزیر رفاه و پایان بحران اپراتور سوم - عصر ارتباطات

[ خانه | ایمیل |شناسنامه | مدیریت ]

 

موضوعات وبلاگ

 

 دوستان



 

درباره خودم

 

لینک به لوگوی من

وزیر رفاه و پایان بحران اپراتور سوم - عصر ارتباطات

 

اشتراک

 

 

حضور و غیاب

یــــاهـو

 

جستجوی سریع

 :جستجو

با سرعتی بی‏نظیر و باورنکردنی
متن یادداشت‏ها و پیام‏ها را بکاوید!

 

آوای آشنا

 

بایگانی

انقلاب مجازی
ارکات
لاریجانی
تا انتخابات!!!
اسلام از مکه تا اینترنت!
گپ های دخترانه
مناظره ی سیستم عامل ملی
ارتباطات ِ عصر ِ تنهایی
وبلاگ؛ رسانه مردم
نجوای رمضان
امت مجازی
اسلام هک نمی شود!
برای او
45 دقیقه تا خرامه!
انقلاب زنده است تا خمینی زنده است
زمستان 1385
پاییز 1385
تابستان 1385
بهار 1385
تابستان 1384
بهار 1384
زمستان 1383

 

شریف‏ترین بى‏نیازى ، وانهادن آرزوهاست . [نهج البلاغه]

وزیر رفاه و پایان بحران اپراتور سوم

نویسنده:محمد صادق افراسیابی::: دوشنبه 89/2/6::: ساعت 12:20 عصر
امروز اخباری در خصوص آغاز به کار اپراتور سوم بر اساس امضای قراردادی میان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزیر رفاه و تامین اجتماعی به گوش رسید تا بدانیم شرکت تامین تله کام شصتا قرار است مسئولیت اپراتور سوم را بر عهده گیرد.
به گزارش شبکه خبری صداقت با اقدام صادق محصولی وزیر رفاه دولت دهم مبنی بر امضای قرار دادی با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، تکلیف اپراتور سوم که بیش از چهار سال ذهن مدیران وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را مشغول کرده بود مشخص شد.
بنابراین گزارش اولین گمانه زنی ها در خصوص اپراتور سوم، از زمانی آغاز شد که محمد سلیمانی به عنوان کاندیدای تصدی وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات دولت نهم توسط رئیس جمهور احمدی نژاد به مجلس معرفی شد. سلیمانی در این زمان برنامه ای برای ارائه به مجلس تهیه کرد که یکی از بندهای آن به تلفن همراه اختصاص داشت. سلیمانی در بخشی از این بند آورد "همچنین فعال نمودن اپراتور دوم براساس قوانین و مقررات و تامین انتظارات مجلس محترم شورای اسلامی و فراهم نمودن زمینه راه‌اندازی اپراتور سوم از دیگر فعالیت‌های این وزارت در دوره جدید خواهد بود".
در اولین رزوهای بهمن سال 84، وفا غفاریان که به تازگی از مجموعه صاایران جدا شده و مسئولیت معاونت وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات را عهده دارد شده بود، در گفت و گویی از آغاز مطالعه و بررسی‌ها برای راه‌اندازی اپراتور سوم تلفن همراه ایران خبر داد و در سال 85، رمضان‌علی صادق‌زاده، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اعلام کرد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید تا آذر ماه همان سال برای راه‌اندازی اپراتور سوم دست به کار شود و آذر ماه سال بعد تکلیف این اپراتور مشخص شود تا عقب‌افتادگی کشور بر سر اپراتور دوم جبران شود.
به گزارش شبکه خبری صداقت 21 تیر ماه سال 85، محمود خسروى در نخستین کنفرانس خبری خود در سمت رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اعلام کرد "مرکز تحقیقات مخابرات به سفارش سازمان مقررات و ارتباطات رادیویى کار مطالعاتى مربوط به ورود اپراتور سوم تلفن همراه را آغاز کرده و پس از مشخص شدن استراتژى کلى براى این موضوع امور اجرایى مربوط به برگزارى مناقصه و اعطاى پروانه به اپراتور سوم در شهریور ?? آغاز خواهد شد".
اما موضوع اپراتور سوم در سال 86 رنگ و بوی دیگری به خود گرفت. چرا که در نیمه خرداد آن سال بود که صمد مومن بالله معاون پارلمانی وقت وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات اعلام کرد 10 شرکت خارجی آماده حضور در مزایده اپراتور سوم هستند. تیر ماه نیز سلیمانی اعلام کرد اتصالات امارات و یک اپراتور بحرینی به دنبال حضور در بازار تلفن همراه ایران هستند. در روزهای آخر همان سال بود که وزیر وعده داد طی 5 ماه آینده مزایده برگزار شود و محامدپور؛ معاون آموزش و پژوهش و امور بین الملل وزارت ارتباطات اعلام کرد اسناد مزایده در دولت تصویب شده است و بدین ترتیب سال 86 با امیدهای فراوان پایان یافت.
در ابتدای سال 87 سلیمانی یک شورای راهبری برای برگزاری مزایده انتخاب کرد که کمال محامدپور، محمود خسروی، سعید مهدیون و لطف الله سبوحی اعضای آن بودند. شخص وزیر نیز رئیس شورا شد تا انتخاب اپراتور سوم کارشناسانه صورت گیرد و در نهایت در 23 دی ماه در نهایت کنسرسیوم تامین اتصالات به عنوان برنده مزایده اعلام شد.
اما پایان مزایده آغاز جنجالی دیگر بود. موضع اماراتی‌ها در قبال جزایر ایرانی و همچنین برخی دیگر از رفتارهای آن‌ها باعث شد تا نمایندگان مجلس به روند این مزایده حساس شوند. نمایندگان مجلس در مورد این مساله، بارها تشکیل جلسه دادند و در نهایت به‌رغم آنکه وزیر ارتباطات نام اتصالات را به عنوان برنده اعلام کرد و از واگذاری سیم‌کارت‌های این اپراتور را در شهریور ماه سال گذشته سخن گفته بود، اما در نهایت این شرکت اماراتی از مسئولیت اپراتور سوم کنار گذاشته شد و در بیستم اردیبهشت ماه 88 بود که وزیر ارتباطات دولت نهم از حذف اتصالات خبر داد.
اما شاید تجربه وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات دولت نهم بود که سبب شد تقی پور؛ وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات دولت دهم در واگذاری پروژه اپراتور سوم به همتای خود در وزارت رفاه لحظه ای تردید نکند. چرا که تجربه نشان داده صادق محصولی مرد عمل است و بهترین گزینه برای پایان دادن به بحرانها و جنجال ها او است. از دیگر سو تامین تله کام یکی از شرکت های عضو شمص تامین است و با برخورداری از پشتوانه گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات شصتا و تجربیات هیات مدیره شمص تامین که در میان آن ها چهره هایی نام آشنا نظیر مظفر پوررنجبر؛ عضو هیات مدیره کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین، ذبیح الله فیض آبادی ثانی؛ قائم مقام سابق وزیر آموزش و پرورش در امور فناوری اطلاعات و مهدی افراسیابی؛ رئیس هیات مدیره موسسه سروش رسانه و رئیس سابق هیات مدیره ITMC به چشم می خورد، قطعا می تواند تحولی چشم گیر در حوزه تلفن همراه کشور شکل دهد.

موضوعات یادداشتاپراتور سوم، فناوری اطلاعات، محصولی، وزارت رفاه، وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات



[ خانه | ایمیل |شناسنامه | مدیریت ]

©template designed by: www.persianblog.com